Background Masky Left Background Masky Right
4 mei 2020

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Normaal gesproken hadden we met halfvasten gezellig met z’n allen in de Witte Valk teruggekeken naar een meer dan fantastisch carnaval en iedereen bedankt voor hun bijdrage daaraan op welke wijze dan ook. 
Ditzelfde zouden we in klein comité nog eens over doen tijdens de jaarvergadering/slotavond.
Helaas gaat dit even niet en dat komt door de bizarre en unieke situatie waar de gehele wereld zich op dit moment in bevind.
We moeten ons zelf nu meer thuis op de bank vermaken.
Evengoed kan dat natuurlijk met een biertje in de ene hand en de andere hand in een zak chips.

Uiteraard zijn er gelukkig nog vele andere manieren om toch nog even na te genieten van het afgelopen carnaval en alles een beetje her te beleven want we hebben altijd de foto’s en video’s nog.
Voor wie er maar geen genoeg van het Zwaagse carnaval kan krijgen, kan zijn hart ophalen op deze site www.carnavalzwaag.nl.
Met o.a. de Nieuwsberichten over alle optochtdeelnemers met uiteraard hun optochtclipje en de foto’s onder het kopje media zijn gratis te downloaden (dat komt omdat het LOP deze gesponsord heeft) Hulde voor het LOP!
Ook op het eigen YouTube kanaal van Het Masker kun je allerlei Maskervideo’s bekijken zoals alle optochtclips van de optochtdeelnemers, Prinsenliederen of clips van de MaskerQuiz.
Ook is de oh zo spannende Live Prijsuitreiking te zien bij onze vrienden van WestFriesland.TV en wel op https://www.youtube.com/watch?v=F_HsD-wxnTE waarbij het commentaar van het duo Alex Gitzels van OnsWestfriesland.nl en ex-Prins Ben Kalb nieuw was. Zeker voor herhaling vatbaar!
U ziet, in de misschien wel extra vrije tijd is er nog genoeg te beleven vanuit de luie stoel.

Als u nog op zoek bent naar een origineel cadeautje voor een verjaardag, geboorte of welke gelegenheid dan ook, de Masky knuffels (€10) en carnavalzwaag vlaggen (€15) zijn nog verkrijgbaar in de winkel bij Cor en Anja Deun (Dorpsstraat 154).

Tenslotte nog het volgende;
Blijf gezond en let een beetje op elkaar zodat indien het weer kan we elkaar gewoon weer een hand, schouderklopje of knuffel kunnen geven en volop van het leut kunnen genieten de Zwaag ons te bieden heeft.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Mondkapje!

Mondkapje!

Voor iedereen

26 nov Lees verder
Home Alone

Home Alone

met Raadslid Marcel R.

24 nov Lees verder