Background Masky Left Background Masky Right
3 februari 2024

Tienercarnaval wordt Tropical Party

Voor de jonge carnavallers is er traditiegetrouw een spetterend fris feest. Juist voor deze groep maken we er altijd een extra groot feest van. 
We duiken dit jaar in de tropische sferen en zoeken de warmte op. De Leuttempel zal ook tijdens de tieneravond een dampende en stampende feestzaal worden vol tropische verrassingen. Je wordt ondergedompeld in het feestgedruis en Prins Drikus zal samen met Hofdames Jamy & Nadia en de Raad van Elf de voetjes van de vloer dansen.

Nu onze eigen DJ Maarten ook in de Raad van Elf is toegetreden zorgt hij deze avond voor een heerlijke mix van gezellige meezingers, lekkere carnavalskrakers en heerlijke foute muziek. Daarnaast hebben we dit jaar iets nieuws voor jullie in petto. De line-up van Carnaval Zwaag wordt namelijk aangevuld met een artiest speciaal voor de tieneravond.
Niemand minder dan Marcel Swerissen zal deze avond een spetterend optreden verzorgen. Dit podium beest zal met onder andere een heuse carnavalsmedley bekende nummers de revue laten passeren en gaat zorgen dat het dak eraf gaat!

Ook dit jaar zullen de Hofdames weer als echte influencers op TikTok en Instagram jullie op de hoogte houden van alle nieuwtjes en leuke dingen die ze meemaken. Uiteraard zijn ze ook tijdens de feestavond van de partij en wie weet kunnen jullie samen op de foto bij de photobooth of samen hossen en springen voor een TikTok.

Deze avond mag je niet missen. Hou dus de socials in de gaten, kom allemaal gekleed in het thema en we maken er een feest van om nooit te vergeten.

Alle tieners kunnen tussen 19.45 uur en 20.15 uur naar binnen. Daarna sluit de deur tot 22.00 uur. Dus in- en uitlopen is er niet bij. De kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro en aan de deur 7 euro. Daarvoor krijg je entree, garderobe en twee consumptiebonnen (voor frisdrank).


De voorverkoop van de voordelige toegangskaarten Carnaval Zwaag bij Partycentrum de Witte Valk is nog op:
zaterdag 3 februari 2024 van 19:30 tot 20:30 uur
woensdag 7 februari 2024 van 19.00 tot 21.00 uur

Tevens tijdens deze voorverkoop voordelig muntverkoop door De Witte valk!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een koninklijk lintje

ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een Koninklijk lintje

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr Lees verder
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder