Background Masky Left Background Masky Right
11 januari 2015

Winderige Rondgang

Hoor de wind waait door de bomen, zal Het Masker nog wel komen?

Dat zullen menige Zwagers wellicht gedacht hebben zo vlak voor de start van de Rondgang. Het Masker blijft Het Masker, door zelfs de nukken van moeder natuur te trotseren. Door weer en wind gingen de dappere mannen van Het Masker, met een vriendelijke lach op het gezicht, op pad, om u te vragen om uw gulle gift. En met succes, carnaval leeft nog steeds in Zwaag! De Zwaagse gemeenschap heeft dat, net als alle sponsors en adverteerders, met deze winderige rondgang dubbel en dwars laten zien! Heel veel dank daarvoor! Mede dankzij uw giften is het mogelijk, de kindermiddag helemaal gratis te laten verlopen!

Als dank voor uw gift ontving u het fantastisch mooie en kleurrijk glossy Maskermagazine.

Mocht u, om welke reden dan ook, geen Maskermagazine hebben ontvangen, dan kunt u deze nog ophalen bij Jan Staak Fietsen, waar een collectebus staat voor uw gulle donatie!

Ondanks het weer, manoeuvreerde onze chauffeur Jos Bakker de vernieuwde en aangepaste Maskerbus, soepeltjes door de Zwaagse straten. Over soep gesproken; voor de 23-ste maal werden we bij Sjaak en Afra Vriend verwend met heerlijke soep en dito broodjes. Op deze manier kon Het Masker weer even bijtanken, om ook de rest van de rondgang tot een goed eind te brengen. Ook de warme bakker Ton Besseling weet Het Masker inwendig te vertroetelen, net als de koffiehuizen langs de route. Alaaf! Alaaf! Alaaf! voor al deze pracht mensen die Het Masker een warm hart toedragen.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder
Kees Pronk

Kees Pronk gedecoreerd met lintje!

Koninklijke Onderscheiding voor E. van Gelie

25 apr Lees verder