Background Masky Left Background Masky Right
20 januari 2015

Wordt het “De Saffies” of toch niet?

Zo vlak voor het einde van de inschrijfmogelijkheid, kampt een jonge groep bouwers, die vorig jaar nog onder de naam “de Saffies” meededen, met een identiteitscrisis. Ze zijn op zoek naar een andere, pakkende, carnavaleske groepsnaam, maar weten nog niet welke, terwijl de bedenktijd al bijna om is.

In de knusse loods aan de Corantijn, wordt in ieder geval ijverig gebouwd. Het behaagt Prins Marcelo met het feit dat ze in ieder geval weer meedoen en niet thuis voor de buis gaan zitten, alhoewel…

Optochtdeelnemers voor de grote optocht opgelet! Morgen is de laatste dag van inschrijven! Mocht je nu denken “kak, vergeten” vul dan nog snel het formulier in en druk op verzenden. Als onderstaande melding te voorschijn komt heb je je correct ingeschreven. Mocht dat niet gebeuren of gebeurd zijn, is het verzoek om het nogmaals te doen. De eerste twee dagen dat de inschrijving geopend was, was de nieuwe leutige Maskersite namelijk een beetje van de rel van de aanmeldingen. Daarom is het inschrijf termijn verlengd naar zondag 25 januari!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder
Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker doet niet onder aan de overige wagens

Groot, groter, groots.

9 mrt Lees verder