Background Masky Left Background Masky Right
16 november 2017

2+2=4

Met gepaste trots presenteren wij u de 4 nieuwe raadsleden! Misschien denkt u 4? Hoe kan dat?
Nou, door het stoppen van de actieve Ereleden Peter, Alexander en Henry, plus het verschuiven van Adjudant Marco naar het Bestuur was er ruimte gekomen voor nieuwe krachten in viervoud.
Maar wie zijn deze vreemde snuiters eigenlijk.

Marcel Ruitenberg is sinds afgelopen juni getrouwd met Linda en is net terug van huwelijksreis Thailand. Ze wonen op het heel toepasselijk huisnummer 11 aan de Butterwoud. Marcel is beroeps lasser en hij heeft jaren wagens gebouwd bij De Drabbers en later bij Geval Apart.
Zijn carnavalsnaam luid dan ook; ‘Samensmelter Van De Eigenaardige Zonderlingen’

Adriaan Bakker heeft een relatie met Saskia en samen hebben ze 2 dochters. Na een keer de optocht te hebben bekeken is hij vanuit Langedijk hier in Zwaag komen wonen. Inmiddels al 14 jaar geleden.
Op de Julianalaan voelen ze zich dan ook meer dan thuis. Adriaan is zeer technisch en vooral op het gebied van machines en meet aparatuur. Zijn naam tijdens carnaval is dan ook; ‘Technisch Acrobaat Van Alle Koekebakkers’

Niels Romein staat met zijn vrouw Esther te trappelen van ongeduld om samen met hun kinderen, aan hun nieuwe huis te gaan klussen in de Bangert & Oosterpolder. Maar eerst de sleutel maar eens zien te krijgen. Als Software Architect weet hij heeel veeel van de 1-tjes en 0-letjes en hoe hier mee om te gaan. Niels zit al sinds jaar en dag bij de Pilspiraten dus weet wel wat carnavallen is. Zeker met zijn naam ‘Romeinse Zeeschuimer En Herder Van Alle Digibeten’ gaat het bij Het Masker ook wel goed komen.

Erik Snip is een geboren Volendammer die in Zwaagdijk zijn jeugd door bracht. Inmiddels woont hij al 12 jaar samen op de Pruimengaard met zijn Arianne. Hun derde kindje wordt in maart 2018 verwacht. Als keeper bij Westfriezen 3 kent hij alle hoeken van het doel op zijn duimpje. Hij voelt zich als een vis in het water maar dat mag ook wel als je voor je werk aquariums plaatst en onderhoud. Vandaar ook zijn toepasselijke naam ‘Scherpschutter En Aquarius Der Swaegse Gaerden’

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Wicky's

Wicky’s gingen Down Under

No Worries Mate!

28 feb Lees verder
Dikke Dolle Dinsdag was genieten geblazen!

Dikke Dolle Dinsdag was genieten geblazen!

The Grand Finale

26 feb Lees verder