Background Masky Left Background Masky Right
22 februari 2018

Adjudant stopt bij Het Masker

Marco werd in 2002 geïntroduceerd als ‘Kuiteklapper van het Wilde Westen’ bij het Masker. Deze Wild Rover werd gelijk in het diepe gegooid en kwam bij het bestuur als secretaris van de vereniging en had daar alles keurig op orde. Na jaren lang alle vergaderingen keurig te hebben genotuleerd en alles daaromheen geregeld te hebben, nam hij in 2007 het stokje als Adjudant van Kees Bennis over. Goed voorbeeld doet volgen!

Marco heeft zich daarmee ontwikkeld tot het gezicht en het geluid van Het Masker. Hij wist elke artiest op de juiste wijze aan te kondigen en bij elke prijsuitreiking had hij de hele zaal helemaal in zijn greep en bracht hen naar een zenuwslopende ontknoping. 


Naast spraakwaterval was Marco de begeleider, contactpersoon, taxi en aanspreekpunt voor de Prins en Hofdames. Marco heeft al heel wat Prinsen en Hofdames de weg gewezen door de jaren heen. Van ziekenbezoek naar ziekenbezoek en van het ene 50 jarig bruidspaar naar het volgende. Marco zorgde er verder voor dat elke ochtend, middag en avond iedereen op tijd klaar stond en het programma kan starten.

Achter de schermen is het altijd lachen met Marco met zijn moppen, zingen en droge opmerkingen. Jaaa mensen, we gaan een pracht persoon missen, maar komen hem vast nog heeel vaak tegen.

Marco, Sonja en kinderen; Zwaag bedankt jullie voor al die jaren inzet.
Alaaf, alaaf, alaaf!!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Wicky's

Wicky’s gingen Down Under

No Worries Mate!

28 feb Lees verder
Dikke Dolle Dinsdag was genieten geblazen!

Dikke Dolle Dinsdag was genieten geblazen!

The Grand Finale

26 feb Lees verder