Background Masky Left Background Masky Right

Jerro neemt afscheid van Het Masker

Jerro kwam in 2001 als ‘Markies en Ridder in de Orde van de Leste Neut’ als Raadslid bij Het Masker. Hij ontpopte zich al snel met zijn creatieve ideeën en mag inmiddels wel de decorateur van de Leuttempel genoemd worden. Alles wat je ziet qua aankleding in de Leuttempel tijdens het carnaval heeft Jerro bedacht en geregeld. Wat hij ook heeft bedacht is Masky, de knuffelbare Masker Mascotte. Wat een hit voor de kleinste jeugd is dat geworden. En over hits gesproken, de Maskerliedjes samen met Kevin Bakker komen ook voor een groot gedeelte van zijn hand.

Jerro is ook van grote waarde geweest tijdens de voorbereidingen van de Maskerquiz en toen alle media mogelijkheden en uitingen explosief groeide, nam hij zitting in het bestuur als voorzitter MediaCommissie. Zijn kritische blik kwam ook hier weer goed van pas en hield Het Masker met beide benen op de grond maar wel met de lat steeds een stukkie hoger. Nog een commissie waar hij zijn sporen in verdiend heeft, is de sponsorcommissie die sinds een aantal jaren bestaat.

Thuis heeft Jerro heel wat uurtjes doorgebracht achter zijn beeldscherm(en) voor al het bovenstaande en nog veeeel en veeeel meer. Fijn dat hij daarbij de ruimte heeft gekregen van zijn gezin. Maar nu is het wel mooi geweest. Het Masker is zeer in zijn nopjes dat Jerro heeft aangegeven achter de schermen nog actief dingen te willen blijven doen voor de vereniging. Jerro is niet de man die op de voorgrond hoeft maar dit verdient hij zeer zeker wel.

Jerro, Jolanda en kinderen; Zwaag bedankt jullie voor al die jaren inzet.
Alaaf, alaaf, alaaf!!!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder