Background Masky Left Background Masky Right
22 februari 2018

Jerro neemt afscheid van Het Masker

Jerro kwam in 2001 als ‘Markies en Ridder in de Orde van de Leste Neut’ als Raadslid bij Het Masker. Hij ontpopte zich al snel met zijn creatieve ideeën en mag inmiddels wel de decorateur van de Leuttempel genoemd worden. Alles wat je ziet qua aankleding in de Leuttempel tijdens het carnaval heeft Jerro bedacht en geregeld. Wat hij ook heeft bedacht is Masky, de knuffelbare Masker Mascotte. Wat een hit voor de kleinste jeugd is dat geworden. En over hits gesproken, de Maskerliedjes samen met Kevin Bakker komen ook voor een groot gedeelte van zijn hand.

Jerro is ook van grote waarde geweest tijdens de voorbereidingen van de Maskerquiz en toen alle media mogelijkheden en uitingen explosief groeide, nam hij zitting in het bestuur als voorzitter MediaCommissie. Zijn kritische blik kwam ook hier weer goed van pas en hield Het Masker met beide benen op de grond maar wel met de lat steeds een stukkie hoger. Nog een commissie waar hij zijn sporen in verdiend heeft, is de sponsorcommissie die sinds een aantal jaren bestaat.

Thuis heeft Jerro heel wat uurtjes doorgebracht achter zijn beeldscherm(en) voor al het bovenstaande en nog veeeel en veeeel meer. Fijn dat hij daarbij de ruimte heeft gekregen van zijn gezin. Maar nu is het wel mooi geweest. Het Masker is zeer in zijn nopjes dat Jerro heeft aangegeven achter de schermen nog actief dingen te willen blijven doen voor de vereniging. Jerro is niet de man die op de voorgrond hoeft maar dit verdient hij zeer zeker wel.

Jerro, Jolanda en kinderen; Zwaag bedankt jullie voor al die jaren inzet.
Alaaf, alaaf, alaaf!!!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder