Background Masky Left Background Masky Right
9 maart 2017

Alexander is gestopt

Erelid Alexander de Haan stopt na 18 jaar bij Het Masker

Renate en Alexander kwamen in 1999 bij Het Masker. De Opperkukel van alle Zwaagse Spuitgasten kwam in de Raad van Elf bij Prins Ferdinandus de 1e.

Alexander is vooral bekend tijdens het carnaval in zijn rollen bij de Optocht Commissie (O.C.). Eerst als secretaris en daarna als voorzitter. Alexander stroomde dus na een aantal jaren Raad van Elf al snel door naar het bestuur.

De O.C. is in die jaren uitgegroeid tot een goed geoliede machine. Voor de opvolgers is het pad geplaveid!

In het bestuur kon Alexander als Haan zijn ei prima kwijt. Hij werd de organisator van het collegetour met onder meer de burgemeester, wethouders en anderen van het college om langs een aantal optochtdeelnemers te gaan. Hiernaast is Alexander van grote waarde geweest in de Mediacommissie. Actief op de website en tijdens de voorbereidingen van de clips voor de Maskerquiz. Hopelijk mogen wij als Masker in de toekomst nog eens een beroep op hem doen.

Na 15 jaar werd Alexander welverdiend erelid van het Masker. Samen met Renate kregen zij toen de nodige aandacht op de slotavond. Wij vergeten ook niet dat Alexander van Renate en zijn kinderen de ruimte kreeg om bijvoorbeeld ook bezig te zijn met de aanvraag van onze Koninklijke Erepenning en te helpen met het verkrijgen van lintjes voor andere Zwaagers.

Als Masker zullen wij deze schouder schuddende Opper Kukel ontzettend gaan missen. Er zullen avonden komen dat er jutter over zal blijven…

Alexander, Renate en kinderen Zwaag bedankt jullie voor al die inzet deze jaren!!!

Alaaf, alaaf, alaaf!!!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Wicky's

Wicky’s gingen Down Under

No Worries Mate!

28 feb Lees verder
Dikke Dolle Dinsdag was genieten geblazen!

Dikke Dolle Dinsdag was genieten geblazen!

The Grand Finale

26 feb Lees verder