Background Masky Left Background Masky Right

Peter verlaat Het Masker

Erelid Peter Takken stopt na 29 jaar bij Het Masker

In 1988 kwamen Peter en zijn Sandra bij Het Masker toen Prins Jan de 2e, Jan Jong Krul de scepter zwaaide. Als Grootvorst der Zotte Knapzakkers begon Peter als lid van de Technische Commissie. In de vele jaren erna heeft Peter meerdere functies bekleed als Raadslid en daarna als Bestuurslid. Peter zat ook in de Optocht Commissie en bovenal de Media Commissie. De Media is mede door Peter ontzettend gegroeid bij Het Masker. Iedereen kent de optochtfilmpjes die altijd worden getoond bij het Halfvasten en natuurlijk op de website. De optocht is nog niet af of iedereen geniet hiervan. Daarnaast natuurlijk de hilarische filmpjes van de Maskerquiz. Peter monteerde 99% van alle clips en is daarnaast uiterst creatief met zijn ideeën.

 

Vergeet ook niet de DJ kwaliteiten van Peter in de DJ Booth, tijdens carnaval maar ook bij vele feestjes zoals bijvoorbeeld bij de Prinsen thuis. Altijd een playlist voorbereid en de juiste muziek op het juiste moment. Hij moest daarom ook blijven tot het einde van de avond en had daar zichtbaar geen moeite mee, onze Peter Plakken!

Thuis heeft Peter duizenden uren doorgebracht achter zijn computer voor al het voornoemde kreeg hij daarbij gelukkig de ruimte van zijn gezin. Sandra en de kinderen weten niet beter, elke avond achter de computer zit hun Peter!

Na 15 jaar bij Het Masker werd Peter erelid maar dat was gelukkig nog lang niet genoeg. Toen Peter en Sandra 25 jaar bij Het Masker zaten was er weer een moment van aandacht tijdens de slotavond. En nu stoppen na 29 jaar, even lang als de vader van Het Masker en vader van Prins Okkie; Jan Brandhoff. Wat een eer!

Het Masker is ook zeer erkentelijk dat Peter achter de schermen actief wil blijven want wij zien de bui al hangen…. Wat zullen wij hem missen.

Peter is niet de man die op de voorgrond hoeft maar hij verdient dit zeer zeker wel. Iedereen zal zo zijn herinneringen hebben, maar zoveel als Peter….

Peter, Sandra en kinderen, Zwaag bedankt jullie voor al die inzet deze jaren!!!

Alaaf, alaaf, alaaf!!!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder