Background Masky Left Background Masky Right
16 februari 2024

Alle prachtige momenten vastgelegd op de gevoelige plaat

Van het scholenbezoek tot aan de laatste deuntjes op de Dikke Dolle Dinsdag, alle momenten worden vastgelegd door het uitgebreide media team van Het Masker, want we willen geen moment missen en alles met jullie delen. Al die mooie beelden willen jullie natuurlijk ook hebben en daarom kan je ze gewoon downloaden van onze leutige fotoalbums

Tijdens de avonden en de optochten staan Siem Besseling, Tessa Denneman en onze Fokkograaf oftewel Fokko Drijver, Peter Takken, Eric Bot, Marcel Knol en Niels Romein altijd met de camera's met telelenzen, drones en videocamera's klaar en leggen het allemaal vast en wie weet komen die mooie foto's ook weer terug in onze geweldige zaal aankleding of worden gebruikt in zo'n mooi Jubileumboek over vele jaren. Heb jij het Jubileumboek nog niet thuis? Bestel hem in onze webshop en dan komen wij hem gratis bezorgen in en om Zwaag.

Wil je niets missen van alle prachtige video's, ga dan snel naar ons youtube kanaal en abonneer je, dan krijg je automatisch een bericht als er weer zo'n heerlijk clipje bijkomt in het enorme video archief.

Kijk hier voor alle fotoalbums op onze site.
Youtube @carnavalzwaag

Kinderoptocht

Big Carnaval

Grote Optocht

Prijsuitreiking Grote Optocht

Zottenbal

Dikke Dolle Dinsdag

Hier kan je de prijsuitreiking terugkijken, die mede mogelijk gemaakt is door het platform Onswestfriesland.nl van Alex Gitzels.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een koninklijk lintje

ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een Koninklijk lintje

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr Lees verder
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder