Background Masky Left Background Masky Right
16 november 2019

Back to the 70's bij de Blockeniers

Gisteravond was het zover. Het eerste officiële uitje van onze Prins Roberto met zijn Hofdames Amber en Liza. Samen met de raad, bestuur en ereleden van Het Masker reisden zij af naar onze leutige buren De Blockeniers, waar in De Harmonie de Prinsbekendmaking was. En we gingen back to the 70’s!

Voordat het decorum op feestelijke en muzikale wijze onthuld werd, waren er nog drie plekken te vullen in de raad. En na de ontmanteling van het oude decorum bleek dat de kersverse ex-hofdames Floortje en Isa het wel zien zitten om in de raad plaats te nemen. Op voorwaarde dat Sander Broers er ook bij kwam. En zo geschiede. De raad was compleet!

Vanwege het 50 jarig jubileum van De Blockeniers dit jaar kregen wij met de act een echte trip down memory lane. Zes toppers stonden op de bühne en brachten ons muziek uit de jaren van het ontstaan van de vereniging. ‘Telkens weer’ playbackten er twee op de muziek en bij de andere vier was de spanning bijna door hun maskers af te lezen.

Na het slotapplaus gingen de maskers een voor een af. Prins ‘Skik’, Hofdames (en tevens Pretkoppen) Marije en Esmee en Adjudant ‘Bloid’ vormen dit jaar het feestelijke decorum van De Blockeniers. Van onze eigen Vorst Bernd ontving Prins ‘Skik’ de stadsketen van Groot Hoorn want naast het jubileum is hij dit jaar ook onze Stadsprins.

Een driewerf Alaaf voor De Blockeniers!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder