Background Masky Left Background Masky Right
16 november 2019

Raad van 11 weer compleet!

Dat was zeker een verrassing, naast dat Nederland dit jaar met het liedje Arcade van Duncan Laurence eerste werd in The Eurovision Song Contest, Oostenrijk het homohuwelijk legaliseert, Amsterdam de snorfiets van het fietspad naar de rijweg bonjourt, In Eindhoven op 24 juli de hoogste temperatuur na 1944 werd gemeten (39,3%) en Japan een nieuwe Keizer kreeg, bleek er ook nieuws te zijn met enige nieuwswaarde: Twee nieuwe leden in de raad van 11 dit jaar. Laten we nou al jaren kunnen putten uit de crème de la crème van Zwaagse vrijwilligers. En wederom is het ons gelukt om twee kopstukken te strikken voor bij onze feest commissie. Een aap en een Marcel look-a-like in The Eurovision Song Contest die er alles aan deden om uiteindelijk in de spotlight te komen. Niet vreemd als je kijkt waar deze jongemannen vandaan komen en hoe ze zich hebben weten te nestelen in het warme nest van Het Masker.

René Peerdeman is de zoon van Marcel en Karin. Marcel heeft 20 jaren in de raad van 11 rond gebanjerd en nu is het aan zijn zoon. In het dagelijks leven is René Timmerman bij Bouwbedrijf C. Peerdeman en zn en doet dit al jaren met plezier. In de carnavalsoptocht doet hij al jaren meer dan verdienstelijk zijn zegje en wel bij de Wicky’s. Daar is hij later bij gekomen maar timmert hij dus ook in privé heel goed aan de weg. Met zijn 24 jaren jong is hij een van de jongste raad van 11 leden. Maar een aapje heb je zo wat zaken geleerd, tevens weten we dat hij ook wat apenstreken zal hebben. René neemt meteen een mooie aanwinst voor het Masker mee in de vorm van zijn vriendin, de 24 jarige Elise Brandhoff ook uit Zwaag. Ze wonen sinds 2019 samen en hebben blijkbaar voldoende vrije tijd om hun volle agenda met wat data van het Masker te vullen .

Jeroen Swerissen is de zoon van Cor en Ilona Swerissen, getrouwd met Esther en heeft 3 zoons, Remco en Jasper (14) en Martijn (11). Bij de Lamstralen heeft hij het vak van Carnavalsvierder mogen leren, daar is hij volgens hem zelf in een warm nest beland met prachtige mensen die het Carnaval maar vooral het hele samenzijn rond om Carnaval een warm hart toedragen. Op de maandag tot de vrijdag is Jeroen zelfstandig Financieel Planner en houdt hij kantoor in het oude gemeentehuis van Zwaag. Dat ademt al Carnaval! Zijn volle agenda door het vele Zwaagse vrijwilligerswerk maakt hij maar al te lief nog wat voller voor deze mooie functie in de Raad van 11. “Dan maar wat minder slapen” heeft Esther hem liefdevol bevolen, en zodoende is de keuze met het hele gezin gemaakt. Wij verwachten van deze oude jongeman een hoop grappen en grollen.

Het Masker wenst onze twee nieuwe leden heel veel plezier toe de komende jaren, maar vooral veel leren en meelopen het eerste jaar met jullie enige eerste prins en nu al legendarisch , Prins Roberto. Alaaf, alaaf, mahoeeee

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder