Background Masky Left Background Masky Right

De Prinsenwagen van Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker is standaard de hekkensluiter op internet bij de wagens, maar doet niet onder voor de overige wagens en is het opnoemen zeker meer dan waard!
Elk jaar weer weten de mannen van de Technische Commissie (TC), buiten hun andere taken om, weer een fraaie Prinsenwagen te bouwen.
Prins Okkie d’n Eurste (Jos Brandhoff) en Hofdames Ronny & Elise stonden als echte trotse Snorkels bovenop hun kolossale huisdier Okkie de octopus.
Dit had natuurlijk alles te maken met de bijnaam van Jos die hij al jaren draagt; Okkie. Genoemd naar die grappige, paarse octopus met de grote gele ogen uit de tekenfilmserie De Snorkels.
Het strand en de boot was een verlengde wat je kan bedenken bij een octopus. Het dartbord had op zijn beurt ook weer te maken met Prins Okkie want die heeft ook deze sport heel wat jaren beoefend.
Jammer dat Het Masker buiten mededingen mee doet, want deze creatie zou zeker top 10 waardig zijn!

Totaal onherkenbaar zat onder het dartbord de stuurman van het geheel verscholen; Jos Bakker. Die dit klusje al weet ik hoeveel jaar, keurig klaart. Alaaf!

Het zag er weer keurig en imposant uit mannen, top gedaan!

Halfvastenavond is vanavond zaterdag 25 maart. Ook daar maken we een meer dan gezellige avond van met optreden van BRYAN STRICKER!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder