Background Masky Left Background Masky Right

Het Masker bij Ospylac

Zoals bekend, houdt Het Masker wel van een feestje op z’n tijd en gingen dit weekend dus ook nog maar eens even gluren bij de andere buurtvereniging van “groot Hoorn” namelijk; Ospylac.

Een nieuwe locatie werd gezocht en is gevonden in de stijlvolle cafézaal van Het Huis Verloren, een prima keuze. Het tempo zat er deze avond goed in en voordat we het beseften, was het gehele decorum al compleet. De adjudant voor dit jaar is Tim Pondman. De dames die de titel Hofdames een jaar mogen gebruiken, zijn Stefke van Aalst en Petra Blokdijk. Zij mogen aan de zijde staan van Prins Laurentius, alias Renzo Entius. Deze, zijne koninklijke hoogheid in carnavalsland, mag zich op zijn beurt ook stadsprins van Hoorn noemen. Net zoals bij de Blockeniers, heeft Ospylac ook weer een rijkelijk gevulde Raad, alaaf!

De Raad van Ospylac wordt dit jaar gevormd door raadsmannen en raadsvrouwen. Bij onze vorst Bernd zag je opeens een gloeilampje boven zijn hoofdje verschijnen… hij ziet dat ook wel zitten. De raadsleden zijn; Minoes Dekker, Danielle Tuinman, Quinta Post, Tamara Samallo, Mark Boersma en Freek Dijkstra.

Zo had Het Masker weer een aardig bezig weekendje en hebben alweer zin in hetgeen wat allemaal nog komen gaat.

Maskerquiz Zaterdag 20 december 2014 Zaal open 20.30 uur Start quiz: 21.00 uur

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder