Background Masky Left Background Masky Right
16 november 2014

Het Masker in het rijk der Blockeniers

Even buurten bij de buren in Blokker, die hun nieuwe Raadsleden, Hofdames, Adjudant en Prins bekend maakte. En Het Masker was daar weer in grote getale aanwezig!!!!

Het thema was Halloween. In de act was de heks haar boze stiefzuster kwijt en samen met vorst Rob gingen ze op zoek om haar te vinden. In de enorm rokende en goed gevulde ketel van deze Wicked Witch, kwam ze allerlei dieren tegen die in hun vorig leven een andere gedaante en kwaadaardig waren geweest. Een voor een kwamen ze tot leven en zo kwamen er wel zes nieuwe Raadsleden ten tonele; Mathijs de Haan, Nick Koeman, Prutus van de Burg, Tom Takken, Jonno Wietziers en Barry Entius. Het zevende nieuwe raadslid, Nico Dudink, was even verhinderd.

De zoektocht ging verder en op dezelfde mystieke en mysterieuze wijze werden de nieuwe Hofdames ontmaskerd. Dit bleken Esmee en Sanne te zijn. De heks voelde dat haar vermiste zuster in de buurt was en nog één maal werd de ketel flink heet opgestookt en beroerd. Daar liep ze eerst nog een akelige clown tegen het lijf. Het was adjudant Carlos, alias Ed de Jong, die daar onder schuil ging. Uiteindelijk, na een lange zoektocht, werd dan toch de boze stiefzuster van de heks teruggevonden. Uit een verschrikkelijk angstaanjagend pak werd Prins G, alias Gertjan Dekker, onthuld.

De buurtverenigingen de Blockeniers en De Leste Stuiver waren trouwens niet blij met de keuze van Hofdames van onze Prins Marcelo. Die zijn namelijk voor hun neus weggekaapt, Larissa uit Blokker en Lucy uit Westwoud. En prompt werd Jeroen Hoogland, als trouwe boet ganger, gebombardeerd tot Hofnar van De Blockeniers. Weten we gelijk hoe Jeroen mee gaat als 13e raadslid…

Al met al was het griezelig gezellig bij De Blockeniers en Het Masker heeft er weer van genoten met als hoogtepunt Prins G in de spotlights.

Maskerquiz Zaterdag 20 december 2014 Zaal open 20.30 uur Start quiz: 21.00 uur

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder
Kees Pronk

Kees Pronk gedecoreerd met lintje!

Koninklijke Onderscheiding voor E. van Gelie

25 apr Lees verder