Background Masky Left Background Masky Right

Hoezo zomerstop, er wordt nu al hard gebouwd!

Aan het eind van Oosterblokker, bijna tegen de grens met Westwoud, wordt al hard gebouwd aan iets moois en groots. Het Noord-Hollands Dagblad heeft er zelfs lucht van gekregen en er een groot artikel over gepubliceerd.

Op de bouwlocatie van De Biermusketiers ging afgelopen voorjaar het dak eraf. Niet omdat er zo’n groot feest gehouden werd, maar omdat de eigenaren Simone en Xander de oude stal transformeren tot een volwaardige groepsaccommodatie. Een recreatieverblijf met veertien tweepersoonsslaapkamers inclusief eigen toilet en douche. In mei 2018 hopen ze klaar te zijn en de eerste gasten te mogen ontvangen.

Maar met het verbouwen van de ruim 1000 m2 schuur, kwamen De Biermusketiers wel voor een uitdaging te staan. Waar moet er aankomend seizoen gebouwd worden? Ook daar hadden Simone en Xander al over nagedacht en gaven de wagenbouwers de mogelijkheid om de komende jaren in de schuur ernaast te bouwen. Daar zat echter nog wel wat werk aan, want die schuur was niet geïsoleerd, had geen harde ondergrond en geen dichte voorkant. Vanaf begin augustus wordt er door de Biermusketiers hard gewerkt om de locatie bouw klaar te maken. En dat schiet al lekker op. Nu maar afwachten wat voor mooie creatie er in februari uit diezelfde schuur komt rijden.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder