Background Masky Left Background Masky Right
9 november 2015

Hofdames Renee & Róbin

Deze twee gouden duifjes stonden verstopt achter de gouden ooievaar tijdens de geweldige Prinsbekendmakingsact.

Renee is al 20 lentes één van de drie dochters van Prins Maskerado, oftewel, Prins Maskerado is de vader van Renee. Ze is een echte harde werker; de opleiding SPW4 (Sociaal Pedagogisch Werker, niveau 4) in een sneltreinvaart van twee jaar gehaald in plaats van vier. Op zaterdag werken bij de plaatselijke bakker met, toevallig, dezelfde achternaam als zij en een dag in de week bij de Action. De overige vier dagen werk ze veel met luiers bij kinderen van 0 tot 4 jaar. Op het sportieve vlak kan ze aardig een balletje gooien bij WestFriezen Dames 2, maar heeft de ambitie om weer terug te keren bij Dames 1. En niet alleen met zelf spelen is ze actief voor de WestFriezen handbal, ook fluit ze daar wedstrijden en geeft ze training aan de B & C jeugd. Carnaval is van huis uit met de paplepel ingegoten. Zo was ze met De Pretletters bij de kinderoptocht altijd de eeuwige tweede, net een beetje zoals De Kuiteklappers bij de grote optocht. Nu zit ze al een tijdje met haar vrienden en vriendinnen bij De wicky’s de vorig jaar nog de dubbel behaalde.

Róbin is al 18 winters het zusje van Renee, dus ook één van de drie dochters van Prins Maskerado. Ja, die Maskerado heeft het goed voor elkaar met al dat moois. Ook zij is een bezig bijtje, het zit em echt in de familie blijkt wel. Ze is bezig met haar opleiding helpende en IG verzorging, maar dan op het gebied van ouderen en dementerende. Dus ook een beetje met de luiers bezig, maar dan een paar maten groter als waar Renee mee werkt. Ervaring doet ze hiermee op tijdens de stages. Naast de studie brengt ze het veel belezen Samenspel rond en zit ze tijdens de open huizen roetetoeter voor een makelaar in huizen. Ook Róbin is veel op het handbalveld van de WestFriezen te vinden; als speelster bij Dames 1, fluiten van wedstrijden en trainen van de D & E jeugd. Met carnaval was ze een Feestbeest, althans, zo luide de groepsnaam. Of het echt zo is gaan we meemaken tijdens dit carnaval.

Prachtig om te zien, twee van die gezellige zussen naast hun vader op de bühne! Boft Het Masker even dat ze ja gezegd hebben!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
bla

Bende van Ellende nemen het zekere voor het onzekere

Wat rijmt er op lekke band?

17 feb Lees verder
Nieuw in De Grote Optocht: SKIK

Nieuw in De Grote Optocht: SKIK

Springen in het diepen

16 feb Lees verder