Background Masky Left Background Masky Right
8 november 2015

Prins Maskerado

Siem Besseling leefde al weken in de wolken en dat is niet zo raar. De kans leek eerst verkeken, maar nu is het dan echt voor elkaar. Bij Prins Maskerado is de spanning er dan eindelijk af.
Eigenlijk behoeft deze markante man geen introductie, want iedereen kent hem wel zo’n beetje. Zeker bij Het Masker waar hij 22 jaar lang, met “bloed, zweet en tranen” enorm veel heeft verricht. Dan is Prins bij Het Masker worden toch wel de kroon op zijn werk, zeker in een jaar met een gouden randje. Hup, gelijk Jubileum Prins en Stads Prins in één!
Waar Prins Maskerado ook een veel geziene gast is, is bij de Westfriezen, afdeling handbal. Dit is bij hem, en de rest van het gezin Besseling, hun lust en hun leven waar ze veel passie voor hebben. Daar en eigenlijk bijna overal wel zie je bij Prins Maskerado en net zoals bij de meeste Japanners altijd een fotocamera om zijn nek hangen. Die zal hij nu moeten gaan missen en verruilen voor de vele onderscheidingen. Is weer eens wat anders zo aan de andere kant van de camera...
Naast carnaval en handbal zet Prins Maskerado zich voor nog veel meer dorpse aangelegenheden in. Zo is hij ook één van de drijvende krachten achter het succesvolle Dorpsveiling Zwaag. 
In het dagelijks leven is Prins Maskerado ook al het pronkstuk op zijn werk, waar hij fruit verhandeld alsof hij achterna wordt gezeten. Ja, de dagelijks aanbevolen 3 stuks fruit krijgt hij wel binnen.
Prins Maskerado is een bezig baasje en Het Masker heeft hier toch maar mooi een prachtprins mee weten binnen te halen.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
bla

Bende van Ellende nemen het zekere voor het onzekere

Wat rijmt er op lekke band?

17 feb Lees verder
Nieuw in De Grote Optocht: SKIK

Nieuw in De Grote Optocht: SKIK

Springen in het diepen

16 feb Lees verder