Background Masky Left Background Masky Right

Maskerquiz zat weer puik in elkaar!

Om 20:30 stroomden horde Maskerfans de zaal binnen, om een mooi plekkie in de zaal te bemachtigen. De zaal was zeer goed gevuld met alle Maskerkenners uit het dorp; optochtdeelnemers, schuureigenaren, EPC-ers, Ereleden, Maskerleden, familieleden, buren, vrienden, OC leden, Hofmedewerkers, vrijwilligers en nog vele anderen waren erbij! Juist die diversiteit van teams maakt de Maskerquiz zo speciaal en bovenal gezellig!

De avond zat barstensvol vermaak van de bovenste plank, wat dacht je van de impressies van De Kinderoptocht en De Grote Optocht, die toch altijd weer een gevoel van trots en plezier naar boven brengt. Het begint toch bij de meeste al weer te kriebelen…
Inmiddels is het een beetje een traditie dat de Prins de quizdeelnemers en toeschouwers toespreekt. Prins Cobra sprak mooie woorden over de avond en wierp een blik vooruit op het aanstaande carnaval. Net zo traditioneel was ook de sprookjesachtige Masker-kerst-clip, die mocht natuurlijk niet ontbreken op een avond zo vlak voor de Kerst.
Speciale aandacht was er voor het mysterie van de bromtoon die overal in Zwaag en omstreken gehoord wordt, zelfs het RTL nieuws werd ermee gehaald. Waar kwam dat geluid toch vandaan?
Verder zagen we de schitterende aftermovies van de diverse optochtdeelnemers en stonden we stil bij de afscheidsclip van Peter Takken.
Het actuele #metoo onderwerp, werd in een luchtige verpakking bij de koffieautomaat aangesneden en onze Guido stond, als volleerd naaktmodel, prachtig maar een beetje ongemakkelijk op beeld.

Wij danken iedereen voor de medewerking en uiteraard voor de aanwezigheid. Volgend jaar weer?

De Ereleden waren de grote winnaars en werden Maskerbrein 2017! Zij wisten de meeste vragen goed te gokken, of zouden ze echt de juiste antwoorden geweten hebben... In dit geval lijkt dat ons sterk. Alaaf voor dit team!

Binnenkort meer bewegende beelden op de site worden geplaatst.

Op naar het volgende evenement.

Zaterdag 13 januari 2018 komt Het Masker langs met het extra dubbel vuistdikke full colour glossy Maskermagazine. Zorg dat u thuis bent!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder