Background Masky Left Background Masky Right
23 december 2018

Maskerquiz zat weer puik in elkaar!

Een volgepakte zaal met nieuwsgierige EPC-ers, ongeduldige optochtdeelnemers en andere Masker fans zaten weer klaar voor een avond vol leut en (on)gein. Alle teams zaten na binnenkomst nog ontspannen aan de koffie, maar zodra de eerste clipjes en vragen op het beeld verschenen nam de spanning toe.

Wat was ook alweer het juiste antwoord? Hoe heette dat liedje ook alweer? Liedjes raden die achterstevoren worden afgespeeld blijkt toch moeilijker dan gedacht en Waar is de bal? blijkt ook een uitdaging op soms gênante foto’s die gemaakt zijn tijdens het Carnavals zaalvoetbaltoernooi. De mannen van Raad van Elf en Bestuur waren op een mooie zondag helemaal naar Arcen gereden om in de Hertog Jan brouwerij echt PatríQ bier te brouwen op een waardige Masker wijze.

Na de pauze nam Prins PatríQ het woord en wenste iedereen alvast fijne feestdagen en wierp een blik vooruit op het aanstaande carnaval, met als heerlijk tussendoortje het Waanzinnig Maskerfeest op 2 februari. Uiteraard kon de Westfriezen niet onderbelicht blijven met een Prins als PatríQ en daarom zette Het Masker de Westfriezen in het zonnetje door een nieuwe versie van het lied “Één nul Westfriezen” met nieuwe beelden aan te bieden. Als klap op de vuurpijl ontving Prins PatríQ ook nog een gouden plaat voor het nummer naar aanleiding van het grote aantal keren dat het nummer is afgespeeld in de kantine.

Ook dit jaar hebben we weer genoten van clipjes van Bekende Zwagers, Bart dacht Leonie een plezier te doen, maar kwam van een koude kermis thuis, Gijs werd pijnlijk op zijn plaats gezet door zijn dochter en de weg vragen naar de Westfriezen bleek nog niet zo simpel als gedacht. De mooie aftermovie van de Biermusketiers gaf een impressie van hun afgelopen carnavalsjaar. Er werd stilgestaan bij het aangekondigde stoppen van de Bierdoppers met een ode aan hun jarenlange deelname. Uiteraard mocht de kerstclip niet ontbreken en de Hofdames laten weten dat ze het verhaal van Adjudant Jeroen maar een hoop blah blah blah vinden.

De Gezellige Gevallen waren de grote winnaars en werden Maskerbrein 2018! Zij wisten de meeste vragen goed te gokken, of zouden ze echt de juiste antwoorden geweten hebben... In dit geval lijkt dat ons sterk. Alaaf voor dit team!

Binnenkort meer bewegende beelden op de site.

Op naar het volgende evenement.
Zaterdag 19 januari 2019 komt Het Masker langs met het Vuistdikke Fullcolour Glossy Maskermagazine. Zorg dat u thuis bent!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder