Background Masky Left Background Masky Right

Nel en Frits Entius beloond met een mooi bedrag!

Het Sportcafé Zwaag Zaalvoetbaltoernooi was dit jaar weer een sportief geslaagd toernooi! Net als vorig jaar heeft de toernooicommissie zich dit jaar weer ingezet voor een goed doel. Dit jaar was het goede doel "Frits Farm" van Frits en Nel Entius uit Zwaag!

De kinderboerderij op de Kapberg/Dars is niet meer weg te denken uit ‘het Zwaagse’. Al ruim 25 jaar zorgen Frits en Nel voor het beheer en de onderhoud van lokale trekpleister. Hun tomeloze en vrijwillige inzet (7 dagen per week, 52 weken per jaar) moet in onze ogen worden gekoesterd en uiteraard worden gewaardeerd. Zwaag hoopt door een steentje bij te dragen Frits & Nel een duwtje in de rug te kunnen geven om hun werkzaamheden nog lange tijd voort te kunnen zetten!

In totaal werd er dit jaar € 765,50 opgehaald voor de kinderboerderij. Het bedrag is volgens Frits & Nel al goed besteed en meer dan welkom. Zo worden er onder meer aanpassingen aan het dierenverblijf verricht, een nieuwe kruiwagen aangeschaft en de voerbakken in de volière opgeknapt. Frits & Nel we hopen nog lang van jullie en de "Frits Farm" te kunnen genieten!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Hatseflatsers

De Hatseflatsers bezorgen een mooi carnaval!

Vandaag besteld, gister in huis

19 mrt Lees verder
Striphelden

De Striphelden raken niet uitgespeeld

en gaan Back tot he 80’s

19 mrt Lees verder