Background Masky Left Background Masky Right

Prachtig resultaat Dorpsveiling

Wat een geweldige avond en wat een fantastisch resultaat is er behaald tijdens de 3e editie van Dorpsveiling Zwaag. 
Afslagers Peter Swart en Richard de Beer hadden een lange avond voor de boeg met de vele koopjes, maar met hun tong op de schoenen kwam het uiteindelijk allemaal weer dik voor elkaar.
Waar, in een ver verleden, de Veiling B&O het toneel was waar de Zwaagse handel onder de hamer ging, gebeurde dit nu op het toneel van de Witte Valk.
De opbrengst van €59.515,- voor de gestelde doelen van de 17 deelnemende Zwaagse verenigingen, is een geweldig bedrag waar we trots op mogen zijn!

Onze vorst Bernd had een heel fraai koopje weten te bemachtigen; een High Wine Italian Style aangeboden door Eelco en Daphne, dat wordt smullen. Wie zeker koopjes hebben gekocht die het geld ruimschoots waard zijn, zijn Ingrid Blokker en Edwin van Huut, zij gaan in vol ornaat mee met Het Masker als 12e en 13e raadslid. 

Ook mogen Jeroen Hoogland en Patrick Hoefman zich gelukkig prijzen met het VIP-arrangement voor 2 personen op de Dikke Dolle Dinsdag.
Onze grote Knuffelvriend Masky gaat een bezoekje brengen bij Gijs en Sabine Bär. 
Barry Schouten en Co Bransen krijgen een vruchtbare, creatieve en vooral gezellige avond tijdens het meebouwen aan de Prinsenwagen.
Tenslotte mogen Marcel Pronk en Joyce van Onzenoort, beide met introducé, aanschuiven bij de compleet verzorgde moederdag BBQ van Het Masker.

Al met al kunnen we terug kijken op een gezellige en vooral goed georganiseerde avond, Stichting Dorpsveiling Zwaag het was top!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder