Background Masky Left Background Masky Right

Prins Marcelo, aangenaam

En aangenaam was het zeker! Bij Marcel Korse, oftewel Prins Marcelo is de spanning er dan eindelijk af . Zeg nou zelf, zo’n prinsenpak zit toch vele malen beter dan dat dikmaakpak uit de act. En niet alleen daarom, nu mag iedereen het weten en kan hij er vrijuit erover spreken.

Om te beginnen en om verwarring te voorkomen, spreek je Marcelo uit op zijn Spaans en dus niet op zijn Italiaans. Prins Marcelo vormt met zijn Anja al 20 jaar een zaadstelletje. Hier hoeven niet meteen rare gedachtes bij te komen, want het is vrij normaal aangezien ze elkaar hebben ontmoet op het werk, daar bij dat zaadbedrijf in Enkhuizen. Prins Marcelo is een bezig baasje en heeft zich vele jaren ingezet voor en bij verschillende Zwaagse verenigingen.

Even een kleine opsomming, bestuur zaalvoetbal, bedrijven toernooi, bestuur jeugdraad, bestuur en acteur bij de toneelvereniging en ga zo maar door. Daarnaast op het sportieve vlak is hij in zijn element bij de tennis. En wandelen, fietsen en golf is hem ook niet vreemd. Dat is al met al toch een fraai rijtje, wat niet zal misstaan op menig CV (in deze niet de afkorting voor carnavalsvereniging). Maar dan toch over carnaval gesproken, ook dit zit in zijn bloed. Prins Marcelo is ooit begonnen met de groep “Sjokobischiri”, wie kent ze nog? Daarna heeft hij de 25 jaar vol gemaakt bij Stardensin’.

Hier heeft Het Masker toch mooi een prachtprins mee weten binnen te halen.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder