Background Masky Left Background Masky Right
9 november 2014

Prins Marcelo met Larissa en Lucy

Wat een verrassende ontknoping en wat een geweldige act werd er door de Maskerleden op het podium van de Leuttempel neergezet.

Tijdens een Maskervergadering wist niemand met een geschikte Prinsennaam te komen. Vorst Bernd besloot het dan maar eens verderop te zoeken en een ‘’trip around the World’’ te maken. Met adjudant Marco als Co-Piloot en gezagvoerder Bernd als Piloot, saampjes in de cockpit, ging de reis van start.

Via Duitsland met Dieter Koblenz kwamen ze al snel uit in Afrika. Daar werd uit de rimboe het nieuwe Raadslid Guido Mantel uit de bosjes gehaald. De verdere zoektocht bracht het span naar Rusland met Ivan Rebroff, maar dit werd hem ook niet. Dan maar door naar Australie waar Skippy ten tonele kwam, dit was natuurlijk ook geen optie zo’n springende kangaroe. Op sublieme wijze wisten ze China nog te bereiken waar ze David Bowie tegen het lijf liepen met twee China Girls. Deze twee girls bleken de nieuwe hofdames Larissa Korse en Lucy Beerepoot te zijn.

Nu ze de smaak te pakken hadden, ging de vlucht van Masker Airlines verder naar New York voor een optreden van the Boss; Bruce Springsteen. De vorst duldt geen leiders boven zich dus Bruce werd geen Prins. Dan maar door naar Brazilië, want daar moet toch wel wat te vinden zijn. Het enige wat ze tegen kwamen, waren Braziliaanse danseressen, maar we hadden al twee hofdames.

Over de hele wereld bleek geen Prins te vinden, dan maar weer terug naar Holland; Amsterdam. Het verdriet verdrinken in het cafe van Peter Beense, dit is toch de dikste vriend die we hebben bij Het Masker in deze situaties. Zou hij geen Prins bij Het Masker willen worden? Dan wordt het echt een vet feest. En jawel, daar stond Prins Marcelo, alias Marcel Korse.

En zo kwam alles toch weer op zijn pootjes terecht. 

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder