Background Masky Left Background Masky Right
9 maart 2024

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Het Promotieteam loopt vooraan in de optocht en probeert alle 50.00 toeschouwers alvast in de stemming te brengen en op te warmen voor hetgeen hen allemaal te wachten staat.
Optochtvlaggetjes om alvast de sfeer langs de kant te brengen en optochtboekjes met pennen (beschikbaar gesteld door 123 Koeltechniek) worden uitgedeeld om iedereen te voorzien van de juiste informatie. Niet geheel onbelangrijk ook het attenderen op het stembiljet voor de Publieksprijs en Geinprijs. Daar is dit jaar weer massaal gebruik van gemaakt.

Zowel tijdens De Kinderoptocht op de zaterdag als De Grote Optocht op de zondag loopt Maskermascotte Masky ook mee. Masky heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen en ze willen allemaal met Masky op de foto. Alsof er een wereldster arriveert, zo wordt hij onthaald. Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn er leden van de Scouting die Masky hierbij begeleiden, herkenbaar in de gele jassen.

Ook al dingt De Kweekvijver niet mee voor de prijzen, ze verdienen misschien wel de hoofdprijs met al het goeie werk wat ze verrichten.
Zowel tijdens De Kinderoptocht op de zaterdag als De Grote Optocht op de zondag zijn er door De Kweekvijver weer flink wat doekoes opgehaald, waardoor er een gezonde financiële ondergrond is gelegd voor de jeugdige groepen voor volgend jaar.
De twee wagens waar De kweekvijver mee loopt, worden door henzelf gemaakt en onderhouden zodat ze er elk jaar weer tip-top uitzien.

Het Masker bedankt Het Promotieteam, de begeleiders van Masky en De Kweekvijver voor hun enthousiaste inzet, Alaaf en chapeau!

9 maart halfvasten! Samen met zanger, pianist en entertainer Roland & Ik maken we er een mooi feest van. Uiteraard kijken we terug op het afgelopen seizoen met heel veel beelden en ontvangen de top 3 van de categorieën Leutgangers, Loopgroepen en Wagens een fotocollage!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een koninklijk lintje

ex-Voorzitter en ex-Prins Bernd een Koninklijk lintje

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr Lees verder
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder