Background Masky Left Background Masky Right
7 november 2014

Samenspel: Het komt nu wel heel dichtbij

Vrienden en vriendinnen van Het Masker

Het komt nu wel heel dichtbij en het wordt voor sommigen nu allemaal wel heel erg rete spannend, we staan aan de vooravond van de Prinsbekendmaking!

Menige harten zullen bonzen in die mooie gouden keeltjes, hebben de kouwe pies van de zenuwen of van het vele drinken, en klotsende oksels van opwinding.

Met veel arie-bombarie en tromgeroffel zal het nieuwe carnavalsseizoen ingeluid worden. Dit zal worden gedaan met een supersonische act wat zal eindigen in een zinderende ontknoping. Op de prinsbekendmaking aankondigingposters die in het dorp hangen en die tevens op de site en facebook te vinden is, wordt al een tipje van de sluier, nou ja zeg maar rookgordijn, opgelicht. We zullen ons begeven in hogere sferen en bevinden ons in de wolken, op zoek naar een goddelijke Prins met engeltjes van hofdames. Zorg dan dat je er om 22:15 bent om dit schouwspel, met hoog entertainment, te aanschouwen. Wees er op tijd bij als het best bewaarde geheim van Zwaag wordt onthuld.

We zijn niet alleen op zoek naar een kanjer van een Prins en heerlijke hofdames, maar ook naar een nieuw Raadslid die een plekje zal innemen op de bühne. Innemen dat kan deze goedlachse snuiter als geen ander, dat hebben we tijdens de afgelopen vergaderingen wel gemerkt. Ook hij zal het moeilijk hebben om zijn mond te moeten houden over “zijn geheim”, wat dat geheim ook mag zijn. Vooral omdat deze mond normaal gesproken niet vaak stil staat, maar doorgaat, en doorgaat. Wat zullen de naaste mensen om hem heen trots zijn als hij morgen avond ten tonele verschijnt en ontmaskerd wordt. Nog even volhouden, het is nog maar één nachtje slapen.

Het Masker heeft qua invulling van het dagelijks bestuur het roer een beetje omgegooid, maar hoe steekt het nu eigenlijk in elkaar? Eigenlijk heel simpel; de plek in het bestuur van Siem, die zijn kilometers voor Het Masker ruimschoots heeft gemaakt, zal worden overgenomen door de Voorzitter van de Mediacommissie; Markies en Ridder van de Leste Neut, alias Jeroen. Jerro, Het Masker feliciteert je en wenst je veel succes met deze nieuwe functie.

Nog maar nauwelijks bijgekomen van de zeer succesvolle Dorpsveiling hebben de leden van Het Masker ondertussen ook niet stil gezeten en zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het grote carnavalsfeest van 13 t/m 17 februari 2015. Sponsors en adverteerders worden bezocht en de warmte die we daar al van ondervinden, geeft aan dat het carnaval in Zwaag enorm leeft. Alvast dank voor hun medewerking. Alaaf!

Prinsbekendmaking zaterdag 8 november Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval Zaal open 21:30 passe-partouts dan ook verkrijgbaar aan de kassa aldaar

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl en tot volgend Samenspel, Het Masker.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder