Background Masky Left Background Masky Right
7 november 2014

Wat een belevenis

Morgen gaan we weer heel wat beleven tijdens deze altijd fantastische avond in de Leuttempel. Zo nemen we onder andere afscheid van de Hofdames Kathy en Lisa, wat een fantastische en gezellige meiden zijn dit. En natuurlijk ook van Prins Amicus, wat een sympathieke man. We hopen dat hij het droog houdt wanneer hij voorzien wordt van de rode EPC bolhoed.

En dan natuurlijk het moment suprême; de act van de bekendmaking. Als we eenmaal allemaal ingestapt zijn, gaan we vliegensvlug van start. De aarde zal gaan schudden en rondtollen van al dit voorgeschotelde entertainment van hoog niveau, waaruit uiteindelijk een nieuw raadslid, twee vrolijke Hofdames, en een enthousiaste Prins tevoorschijn komen. Als het hoge woord eruit is, speelt onze huis band Paradise, de hele nacht Bam Bam Bam, het dak er bijna letterlijk af, en gaan de heupen los van feestvreugde. Hier wordt pas mee gestopt in de vroege ochtend.

We gaan er natuurlijk vanuit dat heel Zwaag en omstreken van dit spektakel mag gaan genieten, want genieten wordt het zeker! De Wicky’s, de Striphelden en de Plopkoppen zijn er zeker bij, net zoals de rest van carnavalbeminnend Zwaag. Zorg dat je er om 22:15 bent, om erbij te zijn, wanneer het best bewaarde geheim wordt onthuld.

Zaal open 21:30, passe-partouts dan ook verkrijgbaar aan de kassa van de Leuttempel.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder