Background Masky Left Background Masky Right
6 november 2015

Samenspel: Nog even volhouden!

 Zwaag, 6 november 2015

Vrienden en vriendinnen van Het Masker

Nog even volhouden, want het is nog maar één nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover, de nu al veelbesproken Prinsbekendmaking! Het wordt voor het nieuwe trio nu allemaal wel heel echt en het moment suprême komt nu opeens wel heel erg dichtbij. Het gaat gebeuren!

Welke, nu nog onbekende Zwagers, worden straks de celebraties van Zwaag en zullen schitteren en stralen van geluk op de rode loper. Wekenlang hebben ze zich als rasechte acteurs weten te gedragen en wisten iedereen voor het lapje te houden. Ze bleven uiteraard fantastisch in hun rol en hielden zich perfect aan het script om maar niets te laten blijken dat zij straks degene zijn die in de spotlights zullen staan. Na morgen moeten ze de paparazzi van zich af weten te slaan, als ze hierdoor maar geen sterallures krijgen. Wie wordt straks de meest begeerlijke man van Zwaag, zoals Manuel Broekman dat is voor de Nederlandse vrouwen. Welke Femme-Fatale zullen aan zijn zijde staan te springen en te hossen, waar alle mannen alleen maar van mogen dromen. Kortom, wie zorgen ervoor dat dit toch wel bijzondere carnavalsjaar, een echte blockbuster wordt. Nu maar hopen dat ze geen plankenkoorts zullen hebben…

Morgenavond is het dan dus eindelijk zover, de zinderende ontknoping zoals bij een Soapserie maar dan zonder cliffhanger. Want aan het einde van de Prinsbekendmakingsact weet iedereen wie de nieuwe Prins en Hofdames zijn geworden. Maar voor het zover is nemen we afscheid van de Hofdames Larissa en Lucy, wat een fantastische en gezellige meiden zijn dit. En natuurlijk ook van Prins Marcelo, wat een sympathieke man, we hopen dat hij het droog houd wanneer hij voorzien wordt van de rode EPC bolhoed.

Het Masker heeft er in ieder geval weer veel zin in en hebben een act in elkaar gezet wat van het beeldscherm zal afspatten. Reden te meer om toch even te komen spieken in de Leuttempel tijdens de Prinsbekendmaking. Om dit schouwspel, met een hoog entertainment gehalte, te aanschouwen. Zorg dan dat je er om 22:15 bent om erbij te zijn wanneer het best bewaarde Zwaagse geheim wordt onthuld. Hoe komen we binnen voor deze spannende ontknoping? Passe-Partouts verkrijgbaar bij cafe de Witte Valk en aan de kassa bij de Prinsbekendmaking.

Prinsbekendmaking zaterdag 7 november; Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval Zaal open 21:30 passe-partouts dan ook verkrijgbaar aan de kassa aldaar!

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl en tot volgend Samenspel, Het Masker

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
bla

Bende van Ellende nemen het zekere voor het onzekere

Wat rijmt er op lekke band?

17 feb Lees verder
Nieuw in De Grote Optocht: SKIK

Nieuw in De Grote Optocht: SKIK

Springen in het diepen

16 feb Lees verder