Background Masky Left Background Masky Right

Wannabe a Prins

Sommige mensen dromen er zelfs zo erg van en willen zo graag Prins bij Het Masker worden, dat ze er alles aan doen om maar in de picture te staan, in de hoop dat het iemand op valt. 

Zo ook Lamstraal “Holle Bolle” Gijs Bar. Kijk maar even goed naar deze willekeurige foto’s, wat valt u op…..? Juist, elke keer een steek op zijn knar.
Zou hij dit doen om het gevoel te krijgen hoe het zou zijn om Prins te zijn? Zou hij zich op deze manier inleven voor zijn jaar? Voor ons een vraag, voor hem een weet.
Om het inlevingsgevoel nog verder te ontwikkelen en het een extra boost te geven, heeft hij zich maar op een paar rolletjes gestort in de uitvoering van “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” van de Musicalvereniging Zwaag. Of zou dit zijn als afleiding voor zijn “wannabe a Prins” gedachte? Een laatste speculatie wat we hierover nog kwijt willen is dat Het Masker al eerder een Prins bij de Musicalvereniging vandaan heeft gehaald, kijk maar naar Ex Prins Dré…

Zou het hem dan dit jaar eindelijk lukken als Prins Gijs de eerste? Kom aanstaande zaterdag naar de Witte Valk en u zult het zien.

Prinsbekendmaking aanstaande zaterdag 7 november met ontmaskering Prins Carnaval!!

Voorverkoop passe-partouts: aan de bar van het voorcafe De Witte Valk en aan de kassa aldaar!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Vol verwachting klopt zijn hart!

Vol verwachting klopt zijn hart!

Vol verwachting klopt zijn hart,
Prins PatríQ, die wacht met smart....

5 dec Lees verder
Gluren bij de buren!

Gluren bij de buren!

Geslaagde workout

18 nov Lees verder