Background Masky Left Background Masky Right
17 januari 2015

Samenspel: “O wat ben je mooi”

Zwaag, 16 januari 2015

Vrienden en vriendinnen van Het Masker

In de jaren vijftig zongen De Spelbrekers het, en in de jaren negentig Sugar Lee Hooper. Maar anno 2015 zingt heel Zwaag er over “O wat ben je mooi”. Zal dit over Prins Marcelo gaan of over één van die vrolijke Hofdames? Mis, in dit geval gaat het over het vernieuwde Maskermagazine!

Ja, dat is wel even wennen, zo’n fantastisch mooi kleurrijk, Wehkamp dikke, full colour glossy Maskermagazine op tafel. Is het weer geen plaatje geworden? Zo spat de carnavalsleut nog extra de huiskamers binnen! Dit is mede de verdienste van Hofdrukkerij Van Berkum Graphic Solutions. Alaaf! voor onze Hofdrukkerij! Het gehele bomvolle carnavalsprogramma staat erin, verhalen van wagenbouwers, vorst Bernd, de burrie en nog veel meer schrijvers. Ook de meest praktische informatie is uiteraard hierin terug te vinden. Lees het dus goed door en het eerste feest beleefd u al vanaf de bank, al bladerend in dat prachtige Maskermagazine.

Dit ware collectors item heeft u, naast een vriendelijke lach, mogen ontvangen tijdens de rondgang afgelopen zaterdag. Wat waren de reacties en alle gulle giften weer fantastisch! Mede dankzij uw giften is het mogelijk, de kindermiddag helemaal gratis te laten verlopen! De kinderen zijn trouwens al een middagje lekker in de weer geweest tijdens de carnavalsworkshop in de schuur van Gerrit Bakker, georganiseerd door Jeugdraad Zwaag. Ze hebben, onder begeleiding van een paar topwagenbouwers, geleerd om van een stuk piepschuim, een driedimensionaal eekhoorntje te maken. De jeugd heeft de toekomst, want de beste manier om de toekomst te voorspellen is haar zelf te creëren.

Mocht u, om welke reden dan ook, geen Maskermagazine hebben ontvangen, dan kunt u deze nog ophalen bij Jan Staak Fietsen, waar een collectebus staat voor uw gulle donatie! Ook te verkrijgen bij Jan de Fietsenman de Zwaagse Carnavalsvlag en de autostickers ter promotie van ons carnaval! Kijk op www.carnavalzwaag.nl voor meer info!

Het Masker gaat morgenavond alvast even sfeer proeven bij het Prinsenbal van de Zaanzotters. De kopers van de Dorpsveiling kavels 12e en 13e raadslid, mogen gezellig in vol ornaat mee. Dat zal een vrolijke boel worden met Hofnar Jeroen Hoogland en Roekie Zoekie specialisten Co en Annelies Bransen. Een ander festijn waar je geweest moet zijn is natuurlijk die van Musical vereniging Zwaag. Ging het vorig jaar nog over poep en plas in de voorstelling Urinetown, gaat het nu over verboden liefde in het wereldberoemde stuk Aida. Het wordt weer een topvoorstelling!. Kaarteninfo op www.musicalzwaag.nl

Het Masker dankt Zwaag voor alle Gulle Giften!Tot leut op www.carnavalzwaag.nl en tot volgend Samenspel, Het Masker

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker

Last but not least.

20 mrt Lees verder
't Veesttiem

’t Veesttiem had geen keus dit jaar

Onmisbare hulpmiddel

20 mrt Lees verder