Background Masky Left Background Masky Right
10 april 2015

Samenspel: Verrassing!

Verrassing! Dacht iedereen even van Het Masker verlost te zijn, maar niets is minder waar. Het Masker is betrokken bij de organisatie van de Carnavalsavond van het Sportcafé Zwaag Zaalvoetbaltoernooi! Na 31 jaar de nieuwe naam en opzet van het Zwaagse Bedrijventoernooi.

Tijdens Halfvasten kon iedereen zich alvast warmlopen in de polonaise onder de muzikale live klanken van feestartiest Bryan Stricker, om zich nu vervolgens echt van zijn sportieve kant laten zien. Op vrijdagavond 29 mei vanaf 18:30uur kunnen alle actieve of rustende carnavalsgroepen helemaal los in het zaalvoetbalpaleis van Sporthal Zwaag.
Het Masker zou Het Masker niet zijn, als het allemaal net even anders dan anders verloopt en er bijzondere spelregels, geinregels en omstandigheden van toepassing zijn.
Zoals boarding op heel veld, verplicht dames in het team, aftrap ala mini-voetbalshow uit de jaren ’70, doelpunten die dubbel tellen tijdens feestnummers of kopbal… allemaal te veel om op te noemen! Ieder team heeft zijn eigen Guus Hiddink, die het er waarschijnlijk beter vanaf zal brengen dan het Nederlands elftal. Na afloop is er een loterij met diverse serieuze “carnavaleske” topprijzen. Vervolgens, als afsluiting, een knallende feestavond in het Sportcafé met live muziek tot in de kleine uurtjes. Alle opbrengsten van het toernooi zullen worden geschonken aan een goed doel! Kijk voor alle uitgebreide informatie, opzet, spelregels, geinregels op www.carnavalzwaag.nl of www.sportcafezwaag.nl

U ziet, het beloofd een verrassende en gezellige avond te worden met een geheel andere en ludieke insteek in een gemoedelijke sfeer. Leuk om naar te kijken maar nog veel leuker om aan mee te doen als parels van Zwaag. Dit evenement moet je meemaken en wil je niet missen! Dus geef je groep snel op aan de bar van Sportcafé Zwaag of via de zaalvoetbalpagina op www.sportcafezwaag.nl want vol=vol!

Carnavalsavond van het Sportcafé Zwaag Zaalvoetbaltoernooi!
Vrijdag 29 mei vanaf 18:30uur

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl, Het Masker

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder