Background Masky Left Background Masky Right

Scholenbezoek was fantastisch!

Carnaval bij Het Masker begint traditioneel met het scholenbezoek. Niet 1, 2 of 3 maar 5 scholen!

Dit jaar was de start bij de Lidwinaschool, jawel in Zwaagdijk. Een echt Prinsenbal en wat een feest, alle kinderen verkleed en een polonaise die nu nog na trilt in heel Zwaagdijk.
Speciaal voor Het Masker hadden de Doikslurpers onder leiding van Carnavalsmeester Bjorn een pracht van een programma in elkaar gezet. Uiteraard had Prins CoBra ook een paar speciale onderscheidingen meegenomen voor de best verklede kinderen. Prins Berends de tweede met zijn Hofdame vonden dat bij groep 1/2 Daan het beste verkleed was. Bij 3/4/5 was dat Wilna en 6/7/8 Maud.

Daarna door naar De Flitspoppers . De polonaise was al in volle gang en we konden zo aansluiten bij deze enthousiaste kinderen. Toen we bijna duizelig waren van het draaien, greep Prins CoBra de microfoon en mocht hij de kinderen toespreken. De kinderen hingen bekant aan zijn lippen; echt fantastisch als je dat ziet! Ook werden er weer kinderen gekroond tot Prins en Prinses. Als Flitspopper Prinses werd eenhoorn Nikki en Sophie bekroond en Flitspopper Prins werd Lego poppetje Troy.

Na dit feestelijke bezoek direct door naar De Kleitrappers! Ook hier waren alle kinderen en juffen prachtig verkleed en werd er een lange rij gevormd achter Prins CoBra. Bij alle scholenbezoeken was Masky natuurlijk ook van de partij en gaf een spetterende show weg! Bij De Kleitrappers horen natuurlijk ook een Koning en Koningin en werden bekroond met een mooie foto onderscheiding. Dit waren geworden; Kyra en Jim

Na onze eerste zweetdruppels te hebben weggeveegd, spoeden wij ons richting."Het Leutnest". De knutseldrift zit er bij deze jonge gasten al vroeg in. Aan hun uitdossingen kun je al zien dat dit toekomstige optochtdeelnemers zijn. De foto onderscheiding met de Prins en Hofdames erop ging op de 3e plaats naar het kadotje, 2e werd de astrounaut en op de eerste plek was het de onzichtnare man. De Dj ging helemaal los achter de draaitafel en de juffen brachten de raad van Elf weer in extase! Eén ding was zeker, het was weer een smakelijke ochtend!

We sloten het scholenbezoek af bij de "Druivenstampers". We hadden het carnavalsvirus met ons meegenomen en DJ Partytop Edwin maakte er weer een knotsgek feest van! Ook hier werden er van die mooie foto onderscheidingen uitgereikt aan degene die het best verkleed was. 3e werden de 2 dames die een sterke band hadden met elkaar, 2e de Mac carnaval shake en 1e werd de mega Dino.

Prins CoBra en zijn Hofdames Kelly en Rianne hebben het enorm naar hun zin gehad!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder