Background Masky Left Background Masky Right
8 november 2019

Bert & Ernie

Het is voorlopig over en uit voor Tommie, Ieniemienie, Bert & Ernie, Pino en meneer Aart. Er worden geen nieuwe afleveringen meer gemaakt van Sesamstraat en voorlopig worden er alleen nog maar herhalingen uitgezonden. Deze bijzondere karakters worden dus allemaal letterlijk op (sesam) straat gezet en moeten dus werkeloos toekijken. Het Masker houdt wel van aparte figuren en ziet daarom wel wat in Bert & Ernie.

Als het morgen zondag is dan ben ik er-nie! ghghghghghghghghghg

Aangezien deze twee grapjassen nu toch tijd over hebben, kunnen ze mooi de Raad van Het Masker weer compleet maken na het afscheid van ereleden Michel Knol en Arthur Gitzels. Maar welke functies zullen ze gaan vervullen want we weten allemaal dat er weinig georganiseerd kan worden zonder een gestructureerde en scherpzinnige Penningmeester. 

Weinig gebouwd worden zonder een handige snuiter bij de Technische Commissie en ook de Media Commissie kan wel een extra handje gebruiken. Hoe gaat het Masker dit allemaal oplossen? Misschien dan toch ook Ieniemienie uitnodigen voor een sollicitatie gesprekje?

Je kan nog stemmen op je favoriete Prinsenkandidaat in de Prinsenpoll! Staat je voorkeur er niet bij, mail de potentiële naam dan door naar info@carnavalzwaag.nl

Zaterdag 9 november Prinsbekendmaking; The Eurovision Song Contest!
Zaal open 21:00 uur
Tot 22:00 uur € 5,- entree !!
Na 22:00 uur € 11,-
(Pinnen is mogelijk)

Verkleed je dus zo extravagant mogelijk , kom in gala of versier jezelf in de kleuren van je favoriete land om in de juiste sfeer te komen. We starten hoe dan ook op tijd met de act, zodat om 'elf over elf' de nieuwe Prins en Hofdames daadwerkelijk ontmaskerd zijn.

Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Ludieke Pinkster verrassing van Het Masker!

Morgenmiddag 1e Pinksterdag

30 mei Lees verder
Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Terugkijken, herbeleven en nagenieten geblazen!

Carnaval 2020

4 mei Lees verder