Background Masky Left Background Masky Right

Het Masker in het rijk der Blockeniers!

Onze kersverse Prins CoBra viel met zijn neus in de spreekwoordelijke boter. Hij mocht, binnen nog geen week na zijn installatie, meteen even buurten bij de buren in Blokker die hun nieuw Raadslid, Hofdames, Adjudant en Prins bekend maakte. En Het Masker was daar uiteraard bij aanwezig! Konden zij gelijk even kennismaken met Prins Jongenelis, alias Menno Pondman, van de andere buurtvereniging Ospylac. Die hadden namelijk op dezelfde avond als Het Masker hun Prinsbekendmaking.

De Prinsbekendmakingsact van De Blockeniers stond geheel in het teken van de musicals.
Als eerste kwam Witney Houston uit de coulisse het podium op met haar twee gemaskerde bodyguards, uiteraard uit de musical The Bodygaurd. Het “I will allways love you” kende wel een heel abrupt einde. Tussen het niets vermoedend publiek, liep er een gemaskerde schutter in de zaal die Witney zonder pardon pief, paf poef, neer knalde met zijn laserpistool. De moordenaar bleek later het nieuwe Raadslid Richard Pelt te zijn. De twee bodyguards bleken de nieuwe Hofdames te zijn; Louise Zwaal en Lindsey Koeman.
Vervolgens werd het podium vrij gemaakt voor de volgende musical. Het leek wel de Musical Sing-a-Long van de Uitmarkt, maar dan in Blokker.
De Maraton maakte zijn opwachting en de Raad van elf leden werden afgemat door de personal trainer. Na diverse moeilijk oefeningen, sprong er eentje met kop en schouders boven uit. De gemaskerde marathonloper bleek Ronald Zwaal te zijn, de nieuwe StadsPrins. Logischer wijs werd Raadslid en zijn zoon Remco Zwaal zijn Adjudant. Zij zullen dit carnaval door het leven gaan als Prins Patrem en Adjudant Filius wat samen in het latijns vader en zoon betekend.

De Blockeniers hebben er weer een hele scene van gemaakt en Het Masker heeft er van genoten!

Zaterdag 23 december Maskerquiz!
Zaal open 20:30 start quiz 21:00uur!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder