Background Masky Left Background Masky Right
30 november 2017

Samenspel: Het hoge woord is er uit!

Tada, het hoge woord is er dan eindelijk uit. Na het weken voor zich weten te houden, kunnen ze het nu van de daken schreeuwen en het er met iedereen over hebben! We hebben het hier natuurlijk over de kersverse Prins Cobra en zijn Hofdames Kelly & Rianne.

De tweede editie van de Prinsbekendmaking 2.0 verliep weer als een speer. Iedereen was mooi op tijd binnen, zodat ze niets hoefde te missen van de spetter, spatter, spater en boeiende act, die zelfs iet voor klokslag "elf over elf’ een stormachtige ontknoping kende.

De gordijnen van het toneel, waar altijd van alles gebeurt, schoven onder een wel heel herkenbaar melodietje open en we bevonden ons op een cruiseschip. De aanwezige matrozen en toeristen maakten het plaatje helemaal compleet. Adjudant Marco kwam ten tonele als de excentrieke Kapitein Merrill Stubing en heette iedereen welkom op “The Alaaf Boat” die voor anker was gegaan in de Leuttempel.
Na de officiële en originele intro van de “The Alaaf Boat” serie uit de jaren 80, kon de aflevering beginnen. Vorst Bernd was opzoek naar een nieuwe roerganger voor de Maskervloot en vier nieuwe bemanningsleden, Het Masker heeft namelijk flink schoon schip gemaakt. De 4 matrozen die op het dek stonden, leek hem wel wat en zo werden Marcel Ruitenberg, Adriaan Bakker, Niels Romein en Erik Snip aan de Raad van Het Maker toegevoegd.
Dat is alvast een goed begin. Tijd voor een biertje bij Isaac de bartender, een plonsje in het zwembad en een gokje in het casino. Met al dit vermaak, was de The Alaaf Boat nog steeds stuurloos en daar konden Alfred Huisman en Jan Jong ook niets meer aan doen want die waren al eens Prins geweest. Het leek er op, dat het er donker uit begon te zien voor Het Masker dit jaar. Letterlijk zelfs want het weer begon aardig te betrekken. Er kwam echt Takken weer aan! Het begon te waaien, regenen, donderen en te bliksemen. Langzaam klaarde het weer op. Dat was een beste storm maar wat zagen kapitein Merrill en Vorst Bernd daar opeens achter het roer van het schip staan? een Stuurman! Zou deze stuurman The Alaaf Boat weer in veilige haven willen brengen? De beste man knikte JA! De nieuwe roerganger was gevonden vergezeld met twee toeristen.
En jawel, daar stond Prins CoBra, alias Co Bransen , met aan zijn zijde ZIJN Hofdames Kelly Bransen en Rianne Dekker! En zo liep deze aflevering toch nog goed af.

Foto’s en bewegende beelden op facebook en www.carnavalzwaag.nl

MultiMediale MaskerQuiz; zaterdag 23 december, zaal open om 20:30uur

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl en tot volgend Samenspel, Het Masker

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Wicky's

Wicky’s gingen Down Under

No Worries Mate!

28 feb Lees verder
Dikke Dolle Dinsdag was genieten geblazen!

Dikke Dolle Dinsdag was genieten geblazen!

The Grand Finale

26 feb Lees verder