Background Masky Left Background Masky Right

Hofdames Amber & Ellis

Deze twee vrolijke meiden hadden met hun verkleed actie dezelfde prijs te pakken als Prins PatríQ tijdens de Voute Partie; Een jaar lang Het Masker voorgaan tijdens het Carnaval! Maar wie zijn deze twee biggetjes, en dat bedoelen we niet lelijk, die zo lekker close naast Prins PatríQ staan.

Hofdame Amber Klijbroek woont twee huizen verder dan Hofdame Ellis. Het zijn buurmeisjes dus. Waren de Hofdames van vorig jaar ook al geen buurmeisjes? Het lijkt wel een beetje trendy te worden.
Amber handbalde tot voorkort op top niveau bij de Westfriezen. Op fanatieke wijze stond ze haar doel als keepster altijd verbluffend goed te verdedigen. Nu doet ze het wat rustiger aan, niet meer als keepster en in een lager team. Een echte teamplayer dus! Als ze dan nog wat energie over heeft duikt ze met haar nichtjes de sportschool even in.
Amber is bijna dagelijks te vinden in het Westfriesgasthuis wat volgend jaar Dijklander Ziekenhuis gaat heten. Gelukkig niet als patiënt maar als medisch beeldvormend bestralingsdeskundige op de afdeling nucleaire geneeskunde. Zo dat is een mond vol!
Carnavallen heeft ze van kinds af aan al aardig onder knie. Eerst in de kinderoptocht en nu sinds een aantal jaar met broer Pascal en haar vriendje Dustin bij De Wicky’s.

Bij Hofdame Ellis van der Laan is het precies andersom als bij Prins PatríQ. Zij is geboren en opgegroeid in Blokker en op haar 14e verhuisd naar Zwaag waar ze groots is ingeburgerd.
Ze is het nichtje van Prins PatríQ en de Westfriezen hebben ze ook gemeenschappelijk want daar heeft Ellis nog een blauwe maandag gevoetbald. De bardiensten vond ze altijd het leukst om te doen.
Ze werkt als facilitair medewerker bij de Gemeente Hoorn. Daar regelt ze alles, van het organiseren van feestjes tot het bestellen van toilet papier. Ook is Ellis de buurvrouw van het gemeentehuis want ze heeft sinds kort intrek genomen in “De Kluis”, op kruipafstand dus.
In haar vrije tijd houdt Ellis wel van een feestje maar pas op voor rode wijn vlekken. Ze kan de inhoud namelijk lastig in het glas houden… U bent gewaarschuwd! Helemaal als ze eenmaal lekker op dreef is want dan Think ze dat ze Aretha Franklin is.
Ellis zit bij carnavalsgroep de Droeftoeters wat ooit begonnen is als De Bloopers. We weten nu niet welke naam beter de lading dekt… Volgens eigen zeggen staat het in ieder geval voor niet handig zijn, niet volgens plan bouwen maar vooral gezellig met elkaar bezig te zijn.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder