Background Masky Left Background Masky Right

Jaarvergadering & Slotavond op één avond

De jaarlijkse Jaarvergadering en Slotavond samengevoegd op één avond, ook dat is Masker 2.0.
De Jaarvergadering was in een compleet nieuw dynamisch Masker jasje gestoken, elke voorzitter van de verschillende commissies die Het Masker rijk is, deed zijn eigen verslag over het afgelopen jaar, ondersteund met een digitale presentatie. Alles werd lekker helder en duidelijk voorgeschoteld aan de aanwezigen en daar houden we van.

Aansluitend dus de Slotavond, want ja, we zijn er nu toch. Menig Ex-Prinsen en Ereleden kwamen op de muzikale klanken van The New Hurricanes af en vulde het voorcafé. Deze geweldige ervaren band, hadden de leden van Het Masker op persoonlijke titel als kavel gekocht tijdens de Dorpsveiling en ingezet op deze Slotavond. 
Tussen al deze zwingende en meezingende liedjes door, werden er nog een aantal belangrijke mensen in het zonnetje of liever gezegd in de spotlights gezet.
Arthur Gitzels werd Erelid evenals Marco van Westen; 15 jaar trouwe dienst jaren bij Het Masker en ze gaan nog ff door! 
Wie helaas niet meer doorgaan maar officieel afscheid namen van de vereniging waren Henry Knol en Alexander de Haan. Beide 18 jaar verdienstelijk verbonden aan de vereniging.
Maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas want Peter Takken verlaat na maar liefst 29 jaar Het Masker.
Echt helemaal van het toneel verdwijnen ze niet want ze hebben al toegezegd dat ze zo nu en dan hand en spandiensten blijven verlenen aan Het Masker.

Ook Prins Okkie deed nog een kort woordje en de Hofdames Ronny en Elise hadden leuke pittige vragen bedacht welke op de digitale manier, via de mobiel, beantwoord moesten worden.

Al met al een fantastisch geslaagde avond met een hoop gezelligheid, een echte aanrader en deze nieuwe 2 op 1 combi is zeker voor herhaling vatbaar.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder