Background Masky Left Background Masky Right

Moederdag BBQ

Moederdag BBQ!

Het Masker kent inmiddels vele tradities. Eentje die afgelopen zondag voor de vierde keer werd gehouden, was de Moederdag BBQ.
In het leven geroepen door de Happy Cooker die indertijd zijn nieuwe aanwinst 'De Smoker' wilde testen en hiervoor een koppeltje leuke mensen en een locatie zocht. Het Masker stak natuurlijk gelijk zijn vinger op en zo geschiede het. Deze editie werd de nieuwste Smoker aanwinst uitgeprobeerd en we kunnen vertellen, hij deed het uitstekend!

Elk jaar nodigt Het Masker daarbij een speciale groep mensen uit, die zich inzetten voor het Zwaagse Carnaval. Zo hebben we al de OC, combinatie Kweekvijver- Deurposten en Schuureigenaren gehad. Dit jaar was het de beurt aan de Juryleden van de zaterdag en de zondag, die bij deze bijzondere en gezellige BBQ aanwezig mochten zijn.

Daarnaast hadden we dit jaar twee koppels die tijdens de Dorpsveiling een kavel hadden gekocht voor dit unieke evenement. Patrick Besseling en Andre Lely stonden met hun meissie mooi an en genoten volop.

De locatie bij Vorst Bernd was weer piekfijn voor elkaar en uitermate goed verzorgt. Als dank ontvingen Anja en Bernd een Maskerwaardige schaal
En dan de BBQ zelf natuurlijk. De Happy Cooker wist de smaakpupillen weer goed te raken met echt voortreffelijke kwaliteitsproducten.
Eelco, namens alle aanwezigen; enorm bedankt! Je bent met recht een Supersponsor!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Carnavalesk voetbaltalent ontdekt!

Carnavalesk voetbaltalent ontdekt!

Het Carnaval Zaalvoetbal Toernooi was weer een groot succes!

12 mei Lees verder
Vanavond Carnavalsavond zaalvoetbaltoernooi

Vanavond Carnavalsavond zaalvoetbaltoernooi

Dit evenement moet je meemaken en wil je niet missen!

11 mei Lees verder