Background Masky Left Background Masky Right

Prins PatríQ en Hofdames Amber & Ellis

De gehele avond stond in het teken van de Voute Partie en iedereen was op z’n gekst gekleed! Wat een mooi gezicht was dat in de Leuttempel. De zeer Voute act begon met de met beeld ondersteunde mededeling, dat de Foute Party van Q-music, die op deze zelfde avond werd gehouden in Park Schouwburg, verplaatst was naar de Witte Valk. Dit was natuurlijk niet echt zo want die was allang uitverkocht en ging gewoon door maar was voor Het Masker aanleiding om een Voute Partie met een vette knipoog te organiseren.

Dj Bernd en DJ Jeroen van M-Music praatte en draaide vanuit de DJ Booth de avond aan elkaar. Lekkere Voute muziek afgewisseld met slechte grappen.
DJ Jeroen was enkel wat verlaat omdat hij met Marco van Westen nog de warme overdacht moest verzorgen want hij had een primeurrrr!; Jeroen wordt de nieuwe Adjudant van Het Masker! Roepie Roepie!

Maar daar kwamen al die verklede mensen niet voor natuurlijk. Tijd voor een optreden uit de Voute Partie top 5 met op nummer 5; Rick Astley met ‘never gonna give you up’. Daar had DJ Jeroen goeie herinneringen aan. Michel Knol trouwens nu ook.
De sfeer zat er gelijk goed in met tussendoor nog even de iets wat vreemde verkeersinformatie.
Door naar de nummer 4 uit de voute lijst; Abel met ‘onderweg’. Dat bleek een optreden te zijn van wel 14 volle seconden. Wel een beetje sneu, Abel is wel meer capabel en werd ontmaskerd als nieuw Raadslid Gijs Bär!
De meiden van nummer 3 uit de voute lijst had elke man vroeger wel boven zijn bed hangen; Linda, Roos & Jessica met ‘Ademnood’. Als je snel keek, hadden ze wel iets weg van een paar Raadsleden maar dat kunnen we verkeerd gezien hebben.
De Roepie Roepie vogel vloog weer voorbij en ‘Het Geluid’ werd op wonderbaarlijke wijze niet geraden.
Het nummer 2 optreden waren een paar vreemde snuiters van Rednex en stampte er lekker op los met hun line dance nummer ‘Cotten Eye Joe’. Één bandlid bleef maar ongegeneerd doorspelen dat DJ Bernd wel moest ingrijpen. Zo’n plakker kunnen we wel gebruiken bij Het Masker. Joey de Haan bleek deze enthousiasteling te zijn en met hem werd de Raad van Elf weer compleet.
Op naar de nummer 1 uit de Voute lijst, een echte klassieker ‘Supergabber’ van Hakkuhbar!
Tering dat kriebelt, wat een afsluiter van de Voute lijst.
Dan rest ons nog 1 ding; de uitreiking van de prijs voor de Vouts geklede personen van de avond.
Dat kon niet missen. Dat waren de twee lieve Biggetjes en de stoere biker. En jawel, daar stond Prins PatríQ, alias Patrick Besseling , met aan zijn zijde ZIJN Hofdames Amber Klijbroek en Ellis van der Laan!

En zo liep deze uitzending toch nog goed af.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder