Background Masky Left Background Masky Right

Samenspel: Nog maar één nachtje slapen

Nog even volhouden en alle hens aan dek want het is nog maar één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover; de veelbesproken Prinsbekendmaking! Het wordt voor het nieuwe trio nu allemaal wel heel echt en het moment suprême van aanmeren komt opeens wel heel erg dichtbij. Het gaat eindelijk gebeuren!

Welke, nu nog onbekende Zwagers, vallen straks niet meer tussen wal en het schip en worden binnen gehaald als ware helden van het dorp. Wie worden straks de stoerste mensen van Zwaag en zullen schitteren en stralen van geluk op de loopplank. Wekenlang hebben ze zich op het woelige water begeven en de Masker boot weten af te houden. Als stiekeme verstekelingen hebben ze zich weten te gedragen en wisten iedereen voor het zeemleren lapje te houden. Ze zullen nu nog vaak genoeg badend in het zweet wakker worden en veel water bij de wijn moeten doen om in hun glansrijke rol te blijven. Na morgen komen ze gelukkig weer in wat rustiger vaarwater terecht en hebben ze wat meer tijd voor romantische avonturen, want stille wateren hebben diepe gronden.

Het staat als een paal boven water dat aan het einde van de zeer boeiende Prinsbekendmakingsact, iedereen weet wie de nieuwe Prins en Hofdames van Zwaag zijn geworden. Het water loopt ons al in de mond en het schuim trouwens ook. Maar voor het zover is, nemen we nog afscheid van de Hofdames Ronny & Elise, wat een fantastische en gezellige meiden zijn dit. En natuurlijk ook van Prins Okkie d’n Eurste, wat een sympathieke man, we hopen dat hij nog kan lachen, wanneer hij voorzien wordt van de rode EPC bolhoed.

Het Masker zet alle zeilen bij en is niet alleen op zoek naar een bootwerker van een Prins en twee zeemeerminnen van Hofdames, maar ook naar 1, 2, 3, 4 zeebonken van nieuwe raadsleden! Nieuwe verse gezichten op de Bühne met ieder zo hun eigen specialiteiten en talenten. Welke dat precies zijn, daar zijn we zelf ook nog niet helemaal achter, maar dat komt vast goed. Je weet nooit wat je kunt, tot je het geprobeerd hebt. Ook zij zullen het moeilijk hebben om hun mond te moeten houden over “hun geheim”, wat dat geheim ook mag zijn. Wat zullen de naaste mensen om hen heen trots zijn als zij morgen avond ten tonele verschijnen en ontmaskerd worden.

Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Zwaag? Zaterdag 11 november weten we het!
Zaal open 21:00uur, €5 entree tot 22:00uur!! Daarna €11,00.
We starten hoe dan ook op tijd met de act, zodat om 'elf over elf' het trio bekend is.

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl en tot volgend Samenspel, Het Masker

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder