Background Masky Left Background Masky Right

11 november is de dag, dat ….

Ja, ja, het wordt een lange mooie avond, letterlijk dan.
Deze avond begint al vroeg met de allerkleinste jeugd van Zwaag die in een feestelijke optocht met zelf gemaakte of gekochte lampionnetjes langs de deuren komen.
Ze zingen of rappen dan een al of niet verstaanbaar liedje. Het is dan de bedoeling dat u ze beloont met een snoepje, koekje, chipje of fruitje.
Hou deze aloude traditie van de beschermheilige Sint Martinus, die met zijn zwaard zijn rode soldatenmantel in tweeën sneed en één helft gaf aan een bedelaar, in ere en ga hier ook niet nog eens over discussieren.

Na het uitdelen van het Sint-Maarten snoepgoed, niet op de bank in slaap vallen, maar hop, op naar De Leuttempel want hier gaat een heel ander feest van start, namelijk de langverwachte Prinsbekendmaking!
Als we de Prinsen-Poll op dit moment bekijken, staat Peter Takken bovenaan en wordt op de voet gevolgd door Patrick Hoefman die op de hielen wordt gezeten door Eelco Sondorp.
Het is slechts een indicatie die aangeeft hoe het publiek denkt wie het zal gaan worden. Maar staat de juiste Prinsennaam voor carnaval 2018 wel in het rijtje? Nieuwsgierig? Kom gewoon de geweldig leuke act even bekijken in De Leuttempel.

Vanavond 11 november Prinsbekendmaking 2.0.
Zaal open 21:00 uur
Tot 22:00 uur € 5,- entree !!
Na 22:00 uur € 11,-

We starten hoe dan ook op tijd met de act, zodat om 'elf over elf' de nieuwe Prins en Hofdames daadwerkelijk ontmaskerd zijn.

Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder