Background Masky Left Background Masky Right
11 mei 2018

Vanavond Carnavalsavond zaalvoetbaltoernooi

Vanavond, vrijdagavond 11 mei vanaf 18:00uur, gaan 10 carnavalsgroepen in het zaalvoetbalpaleis van Sporthal Zwaag de strijd aan om de titel 2018!
De wedstrijden zullen allemaal net even anders dan anders gaan omdat er bijzondere spelregels, geinregels en omstandigheden van toepassing zijn.
Zoals boarding op heel veld, verplicht dames in het team, aftrap beginnend vanaf achterlijn, doelpunten die dubbel tellen tijdens feestnummers, met kopbal of als een dame scoort… allemaal te veel om op te noemen! 

Na de prijsuitreiking van de top 3 en speler & speelster van het toernooi, is er na afloop een exclusief Rad van Avontuur met diverse serieuze “carnavaleske” topprijzen. Vervolgens, als afsluiting, een knallende feestavond in het Sportcafé met muziek tot in de kleine uurtjes. Alle opbrengsten van het toernooi zullen worden geschonken aan het goede doel 'Een thuis in het Ziekenhuis', de kinderafdeling van het Westfriesgasthuis!

U ziet, het beloofd een verrassende, knotsgekke en gezellige avond te worden met een ludieke insteek in een gemoedelijke sfeer.
Zeker leuk en de moeite waard om naar te kijken!
Dit evenement moet je meemaken en wil je niet missen!

Klik HIER voor meer info en de poule indeling of op Sportcafe Zwaag

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder