Background Masky Left Background Masky Right

Prins CoBra en Hofdames Kelly & Rianne

De tweede editie van de Prinsbekendmaking 2.0 verliep weer als een speer. Iedereen was mooi op tijd binnen, zodat ze niets hoefde te missen van de spetter, spatter, spater en boeiende act, die zelfs iet voor klokslag "elf over elf’ een stormachtige ontknoping kende die de hele zaal in extase en verwarring bracht.

De gordijnen van het toneel, waar altijd van alles gebeurt, schoven onder een wel heel herkenbaar melodietje open en een gigantisch groot cruiseschip, genaamd de Paciffic Princess, was te aanschouwen. De aanwezige matrozen en toeristen maakten het plaatje helemaal compleet. Adjudant Marco kwam ten tonele als de excentrieke Kapitein Merrill Stubing en heette iedereen welkom op “The Alaaf Boat” die voor anker was gegaan in de Leuttempel.

Na het officiële intro van de “The Alaaf Boat” wat veel weg had van de originele serie uit de jaren 80, Kon de aflevering “TheAlaaf Boat zoekt een nieuwe roerganger” beginnen.
Vorst Bernd was namelijk opzoek naar een nieuwe roerganger voor de Maskervloot en vier nieuwe bemanningsleden, want Het Masker heeft flink schoon schip gemaakt. De 4 matrozen die het dek toch zo lekker aan het dweilen waren leek hem wel wat en zo werden Marcel Ruitenberg, Adriaan Bakker, Niels Romein en Erik Snip aan de raad van Het Maker toegevoegd.

Dat is alvast een goed begin. Tijd voor een biertje bij Isaac de bartender en er schuiven meer toeristen gezellig aan. De omroepstem van het cruiseschip vertelde dat het zwembad geopend was maar ook alweer heeel snel vol zat, maaarrr het casino was ook geopend. Met al dit vermaak, was de The Alaaf Boat nog steeds stuurloos en daar konden Alfred Huisman en Jan Jong ook niets meer aan doen want die waren al eens Prins geweest.
Het leek er op, dat het er donker uit begon te zien voor Het Masker dit jaar. Letterlijk zelfs want het weer begon aardig te betrekken. Er kwam echt Takken weer aan! Het begon te waaien, regenen, donderen en te bliksemen en de op de boot aanwezige toeristen moesten even gaan schuilen. Langzaam klaarde het weer op. Dat was een beste storm maar wat zagen kapitein Merrill en Vorst Bernd daar opeens achter het roer van het schip staan? een Stuurman! De beste stuurlui staan aan wal maar zou deze stuurman The Alaaf Boat weer in veilige haven willen brengen? De beste man knikte JA! De nieuwe roerganger was gevonden vergezeld met twee toeristen.

En jawel, daar stond Prins CoBra, alias Co Bransen , met aan zijn zijde ZIJN Hofdames Kelly Bransen en Rianne Dekker!

En zo liep deze aflevering toch nog goed af.

Klik hier voor meer foto's

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas

Er is tijdens de Rabobank Clubkas Campagne veel gestemd op Het Masker!

21 jun Lees verder
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder